Puijon Latu ry:n syyskokous to 25.11.

Puijon Latu ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 25.11.2021 alkaen klo 18.00 Puijon kirkon seurakuntasalissa, Taivaanpankontie 3, Kuopio.

 Jos haluat osallistua etänä, ota yhteys Janne Savolaiseen, jannesavolainen@puijonlatu.fi viimeistään sunnuntaina 21.11.2021. Laita viestiin koko nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen kohdassa 13 määritellyt asiat.
Kahvitarjoilu klo 17.30 –

Tervetuloa joukolla päättämään! 
Hallitus

Syyskokouksessa käsitellään mm. seuraavia asioita:

– Päätetään tilikautta 2022 koskevat jäsenmaksut.
– Käsitellään ja hyväksytään tilikauden 2022 toimintasuunnitelma ja talousarvio.
– Päätetään seuraavana tilikautena maksettavien palkkioiden ja kulukorvausten perusteet (palkkiot: 2021 puheenjohtaja, sihteeri ja rahastonhoitaja 200 €, hallituksen jäsenet ja varajäsenet 120 €,  kulukorvaus 2021 autolla talkooajosta enintään 0,40 €/km). 
– Päätetään hallituksen jäsenten lukumäärästä (nykyisin 8).
– Valitaan hallituksen varsinaiset jäsenet erovuoroisten tilalle ja kaksi varajäsentä. (Erovuorossa: Irma Ikonen, Vesa Jussila, Outi Nikunen ja Jari Ojala ja sekä varajäsenet Ville Rautiainen ja Janne Savolainen. Hallituksessa jatkavat Markku Hynninen, Vappu Palmu, Liisa Ruuskanen ja Kirsi Tuppurainen.)
– Valitaan puheenjohtaja seuraavalle kaksivuotiskaudelle.
– Valitaan toiminnantarkastajat ja varatarkastajat vuodelle 2022.
– Päätetään, miten yhdistyksen kokouskutsut ja tiedonannot julkaistaan.

Syyskokouksessa käsiteltäväksi tarkoitettu asia on esitettävä kirjallisesti hallitukselle viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta.

Noudatamme terveysturvallisuusohjeita.

X