Melontamaksut

Puijon Ladun jäsenmaksun maksamalla voi käyttää yhdistyksen melontakalustoa  keskiviikkomelonnoissa ja pelastautumisharjoituksissa Pilpassa. Em. tapahtumiin osallistuminen ei siis edellytä melontakaluston kausimaksun maksamista.

Yhdistyksen tapahtumakalenterin tapahtumiin/retkille, omatoimimelontoihin sekä Kallan Melojien retkille tai koulutuksiin voi osallistua Puijon Ladun kalustolla maksamalla vuosittaisen melontakaluston kausimaksun.

Melontakaluston kausimaksua ei peritä alle 18-vuotiailta jäseniltä, jotka melovat melontakaluston kausimaksun maksaneen aikuisen kanssa.

Jos jäsen haluaa meloa yhdistyksen kalustolla omia reittejä, niin se käy lunastamalla melonta-avaimen (M-avain).

M-avaimen avainpantti 30 €. M-avain käy yläpuomin, kalustovajan ja yksityisvaraston lukkoon. Pantti palautetaan, kun avain palautetaan. Avaimenhaltija sitoutuu maksamaan melontakaluston vuosittaisen kausimaksun.

M-avaimen katoamismaksu 70 €. Lisäksi kadonneen avaimen panttia ei palauteta.

Melontakaluston kausimaksu 40 €/jäsen/avovesikausi. Yli kahden vuorokauden (48 tuntia) kertavuokraus + 10 €/alkava 24 tuntia. (Toimiva melontaohjaaja, kalustomestari ja melontatoimikunnan jäsen ei maksa kausimaksua. Alle 18-v: katso ohje ylempää.) Melontakaluston kausimaksu laskutetaan avaimenhaltijoilta vuosittain huhtikuussa.

Uimahallivuoron kausimaksu 30 €/jäsen/hallikausi.

Uimahallivuoron kertamaksu 10 €/jäsen, maks. 3 maksua/jäsen/hallikausi.

Keskiviikkomelonnan kertamaksu ei-jäsenelle 10 €/hlö.

Katoksen telinepaikka jäsenen kanootille 40 €/kausi (toukokuu-huhtikuu). Katospaikkamaksut laskutetaan vuosittain huhtikuussa. Mahdollisuus saada yläpuomin ja yksityisvaraston lukkoon käyvä P-avain, johon ei liity vuosittaista kausimaksua (pantti 30 €). P-avaimet majaisännältä.

Kanoottitraileripaikka 5 €/kanootti, maksetaan trailerin vetäjälle. Pitkillä etäisyyksillä trailerin vetäjä voi määrätä korkeamman maksun.

Kanoottitrailerin vuokra omatoimiretkille 10 €/vrk, 50 €/viikko.

Melonnan peruskurssi 60 €, vain Puijon Ladun jäsenille.

Puijon Latu FI31 4108 0010 3558 35. Viesti -kenttään nimi ja maksun aihe. (M-avaimiin liittyvät kaluston kausimaksut sekä katospaikat laskutetaan huhtikuussa.)

X