Melontamaksut

Puijon Ladun jäsenmaksun maksamalla voi käyttää yhdistyksen melontakalustoa  keskiviikkomelonnoissa ja pelastautumisharjoituksissa Pilpassa. Samoin uimahalliharjoitukset ovat ilman lisämaksua vuonna 2024. Em. tapahtumiin osallistuminen ei siis edellytä melontakaluston kausimaksun maksamista.

Yhdistyksen tapahtumakalenterin tapahtumiin/retkille, omatoimimelontoihin sekä Kallan Melojien retkille tai koulutuksiin voi osallistua Puijon Ladun kalustolla maksamalla vuosittaisen melontakaluston kausimaksun.

Melontakaluston kausimaksua ei peritä alle 18-vuotiailta jäseniltä, jotka melovat melontakaluston kausimaksun maksaneen aikuisen kanssa.

Jos jäsen haluaa meloa yhdistyksen kalustolla omia reittejä, niin se käy lunastamalla melonta-avaimen (M-avain).

M-avaimen avainpantti 30 €. M-avain käy yläpuomin, kalustovajan ja yksityisvaraston lukkoon. Pantti palautetaan, kun avain palautetaan. Avaimenhaltija sitoutuu maksamaan melontakaluston vuosittaisen kausimaksun.

M-avaimen katoamismaksu 70 €. Lisäksi kadonneen avaimen panttia ei palauteta.

Melontakaluston kausimaksu 40 €/jäsen/avovesikausi. Yli kahden vuorokauden (48 tuntia) kertavuokraus + 10 €/alkava 24 tuntia. (Toimiva melontaohjaaja, kalustomestari ja melontatoimikunnan jäsen ei maksa kausimaksua. Alle 18-v: katso ohje ylempää.) Melontakaluston kausimaksu laskutetaan avaimenhaltijoilta vuosittain huhtikuussa.

Keskiviikkomelonnan kertamaksu ei-jäsenelle 10 €/hlö.

Katoksen telinepaikka jäsenen kanootille 50 €/kausi (toukokuu-huhtikuu). Katospaikkamaksut laskutetaan vuosittain huhtikuussa. Mahdollisuus saada yläpuomin ja yksityisvaraston lukkoon käyvä P-avain, johon ei liity vuosittaista kausimaksua (pantti 30 €). P-avaimet majaisännältä.

Kanoottitraileripaikka 5 €/kanootti, maksetaan trailerin vetäjälle. Pitkillä etäisyyksillä trailerin vetäjä voi määrätä korkeamman maksun.

Kanoottitrailerin vuokra omatoimiretkille 10 €/vrk, 50 €/viikko.

Melonnan peruskurssi 70 €, vain Puijon Ladun jäsenille.

Puijon Latu FI31 4108 0010 3558 35. Viesti -kenttään nimi ja maksun aihe. (M-avaimiin liittyvät kaluston kausimaksut sekä katospaikat laskutetaan huhtikuussa.)

X