Melontamaksut

Puijon Ladun jäsenmaksun maksamalla voi käyttää yhdistyksen melontakalustoa ilman kalustovuokraa keskiviikkomelonnoissa ja uimahallivuorolla.

Yhdistyksen tapahtumakalenterin tapahtumiin/retkille sekä Kallan Melojien retkiin tai koulutuksiin voi osallistua Puijon Ladun kalustolla maksamalla vuosittaisen melontakaluston kausimaksun.

Melontakaluston kausimaksua ei peritä alle 18-vuotiailta jäseniltä, jotka melovat melontakaluston kausimaksun maksaneen aikuisen kanssa.

Jos jäsen haluaa meloa omia reittejä, niin se käy lunastamalla melonta-avaimen ja maksamalla melontakaluston kausimaksun. Katso ohje Omatoimelonnat ja avaimet.

M-avaimen avainpantti 30 €. M-avain käy yläpuomin, kalustovajan ja yksityisvaraston lukkoon. Pantti palautetaan, kun avain palautetaan. Avaimen haltija sitoutuu maksamaan vuosittaisen melontakaluston kausimaksun.

M-avaimen katoamismaksu 70 € (ohjaajan avaimen katoamismaksu 50 €). Kadonneen avaimen panttia ei palauteta.

Melontakaluston kausimaksu 40 €/hlö/vuosi. Yli kahden vuorokauden kertavuokraus + 10 €/alkava 24 tuntia. (Toimiva melontaohjaaja, kalustomestari ja melontatoimikunnan jäsen ei maksa kausimaksua. Alle 18-v: katso ohje ylempää.)

Keskiviikkomelonnan kertamaksu ei-jäsenelle 10 €/hlö.

Uimahalliharjoitusten kertamaksu ei-jäsenelle 6 €/kerta.

Katoksen telinepaikka kanootille 40 €/kalenterivuosi. Mahdollisuus saada yläpuomin ja yksityisvaraston lukkoon käyvä P-avain, johon ei liity kausimaksua (pantti 30 €). P-avaimet majaisännältä.

Kanoottitraileripaikka 5 €/kanootti. Maksetaan trailerin vetäjälle. Pitkillä etäisyyksillä hinta sovitaan tapauskohtaisesti: trailerin vetäjä ehdottaa ja melontatoimikunta päättää.

Kanoottitrailerin vuokra omatoimiretkille 50 €/kerta.

Melonnan peruskurssi 60 €, vain Puijon Ladun jäsenille.

Eskimokäännöskurssi 35 €, myös Kallan Melojien jäsenille.

Melontaan tutustumiset ryhmille 25 €/hlö tai sopimuksen mukaan.

Puijon Latu FI31 4108 0010 3558 35. Viesti -kenttään nimi ja maksun aihe. M-avaimiin liittyvät kausimaksut ja katospaikat laskutetaan keväällä.