Melontamaksut

Puijon Ladun jäsenmaksun maksamalla voi käyttää yhdistyksen melontakalustoa ilman kalustovuokraa keskiviikkomelonnoissa ja uimahallivuorolla.

Yhdistyksen tapahtumakalenterin tapahtumiin/retkille sekä Kallan Melojien retkiin tai koulutuksiin voi osallistua Puijon Ladun kalustolla maksamalla melontakaluston kausimaksun.

Jos jäsen haluaa meloa omia reittejä, niin se käy lunastamalla melonta-avaimen ja maksamalla kalustovuokran kausimaksuna. Katso ohje melonta-avaimista.

M-avaimen avainpantti 30 €. M-avain käy yläpuomiin ja kalustovajaan. Pantti palautetaan, kun avain palautetaan. Avaimen haltija sitoutuu maksamaan vuosittaisen kausimaksun.

M-avaimen katoamismaksu 70 € (ohjaajan avaimen katoamismaksu 50 €).

Kausimaksu 40 €/hlö. Yli kahden vuorokauden kertavuokraus + 10 €/alkava 24 tuntia. (Toimiva melontaohjaaja, kalustomestari ja melontatoimikunnan jäsen ei maksa kausimaksua.)

Kertamaksu 10 €/hlö.

Uimahalliharjoitusten kertamaksu ei-jäsenelle 6 €/kerta.

Katoksen telinepaikka kanootille 40 €/kalenterivuosi. Mahdollisuus saada yläpuomiin käyvä P-avain, johon ei liity kausimaksua. P-avaimet majaisännältä.

Melonnan peruskurssi 60 €, vain Puijon Ladun jäsenille.

Eskimokäännöskurssi 35 €, myös Kallan Melojien jäsenille.

Melontaan tutustumiset ryhmille 25 €/hlö tai sopimuksen mukaan.

Puijon Latu FI31 4108 0010 3558 35. Viesti -kenttään nimi ja maksun aihe. Avaimiin liittyvät kausimaksut ja katospaikat laskutetaan keväällä.