Retkiluistelu

Retkiluistelu, Puijon Latu, Kuopio

Retkiluistelija viehättyy vapaudestaan: asianmukaisesti kouluttautuneena ja varustautuneena sekä yhdessä luistellen jäällä liikkuminen on turvallista.

Suomen Retkiluistelijat ry

Suomen Retkiluistelijat ry on valtakunnallinen retkiluistelun erikoisseura. Se on Suomen Ladun jäsenyhdistys kuten Puijon Latukin. Molempien seurojen jäseneksi pääset edullisesti hyödyntäen rinnakkaisjäsenyysetua.
Retkiluistelijoiden sivuilta (Skrinnari.fi) löydät tärkeää tietoa turvallisesta jäällä liikkumisesta. Katso tarkat ohjeet ja video: https://www.skrinnari.fi/skridskonet/artikel/?artikelID=16156

Tutustu myös yhteisen emoyhdistyksemme, Suomen Latu ry:n retkiluistelusivustoon.

Kiinnostaako turvallinen retkiluistelu mukavassa seurassa?

Pohjois-Savossa ohjatuilla luisteluretkillä noudatetaan Suomen retkiluistelijoiden turvallisuusperiaatteita. Mukaan pääsee perusosaamisen hankittuaan, tulokaskurssin käymällä.

Retkiluistelun tulokasretki ensi sunnuntaina 26.1.2020!

Jos olet käynyt tulokaskurssin luento-osuuden, kannattaa nyt pistää töpinäksi. Kertaa Suomen retkiluistelijoiden sivulta varusteasiat ja pakkaa reppu valmiiksi. Jos joitain varusteita puuttuu, voit olla yhteydessä Marja Hartikaiseen (050 366 1905), yritetään järjestellä lainakamppeita tätä varten.
Ilmoittautuminen aukeaa Suomen retkiluistelijoiden nettisivulle keskiviikkona 22.1. , jolloin tarkempi aika ja paikka myös varmistuvat. Vielä pieni säävaraus mukana kuvioissa.

Seuraava retkiluistelun tulokaskurssi järjestetään Kuopion seudulla lähiaikoina, luultavasti jonain helmikuun viikonloppuna. Tarkka ajankohta voi varmistua nopealla varoitusajalla, kunhan sää- ja jääolot ovat kohdallaan. Seuraa siksi ilmoittelua täältä tai Suomen retkiluistelijoiden sivuilta, josta myös ilmoittautumiset.
https://www.skrinnari.fi/skridskonet/artikel/?artikelID=27735

Kaudella 2019 – 2020 toiminta on ollut vireää ja eri pituisia luisteluretkiä on tehty useille järville maakunnassamme. Vuosisadan luistelujäät ovat suosineet lajia! Paikalliseen WhatsApp-ryhmään pääsee mukaan tulokasluennon käytyään. Tulokasretkiä pyritään järjestämään kevään mittaan muutamia.

Puijon Latu (Kuopio) – retkiluistelu – yhteyshenkilöt:

Marja Hartikainen,
050 366 1905,
hartikma(at)iwn.fi
Ensio Holopainen,
040 019 1053,
ensio.holopainen(at)gmail.com

Puijon Ladulla on retkiluistimien teroitusteline. Kysy asiasta Vesalta
p. 040 027 5562 tai Ensiolta p. 040 019 1053.

Kuvat: ylhäällä Ensio Holopainen, alla Sakari Palmio