Pyöräily ja Kävely

 

Kaipaatko hyvää pyöräilyseuraa? Poljetaan yhdessä elämyksien äärelle lähelle tai kauemmaksi, ulkomaita myöten. Ota pyöräily tavaksi, myös arkiliikunnassa.

NainenPyoraileeMetsatiella_KarhunenRiitta

Pyöräretkelle lähelle tai kauas

Järjestämme keväästä syksyyn ilta- ja viikonloppuretkiä pyöräillen lähialueelle.  Jo useampana vuonna on ohjelmaan kuulunut myös pitempi polkupyöräretki johonkin kiinnostavaan koti- tai ulkomaan kohteeseen.

Pyöräretki, tauolla

Sauvakävelyt

Ohjatut maksuttomat sauvakävelyt järjestetään tiistaisin 2.4.2019 - 29.10.2019 klo 18.
Lähtö on Puijon hiihtostadionin huoltorakennuksen edestä. Puijon Latu järjestää sauvakävelyt yhdessä triathlonseura AquaTerran, polkujuoksuseura Puijon Mahdin ja Kuopion pyöräilyseuran kanssa.
Jos olet kiinnostunut sauvakävelyjen ohjaamisesta/vetämisestä,  saat ohjaajakoulutuksen Suomen Ladun järjestämillä kursseilla.

Tietoa, vinkkejä ja kokemuksia

Järjestämme pyöräily - ja pyöränhuoltokursseja. Aktiivisilta pyöräilijöiltämme saat myös vinkkejä   menopelin valintaan sekä  kuulet kokemuksia  pöyräilytarvikkeista ja -asusteista, talvipyöräilystä sekä pyöräretkeilyssä.

Yhteystiedot

Pyöräily - ja kävelytapahtumat organisoi kävely- ja pyöräilytoimikunta. Ota rohkeasti yhteyttä.

Pyöräilijä tervehtii

Yhteistyössä

Osallistumme Suomen Ladun pyöräilytempauksiin sekä muiden paikallisten pyöräilyjärjestöjen  (kuten Kuopion hyötypyöräilijät ja Kuopion pyöräilyseura) tapahtumiin.