Pyöräily ja Kävely

Kaipaatko hyvää pyöräilyseuraa? Poljetaan yhdessä elämyksien äärelle lähelle tai kauemmaksi, ulkomaita myöten. Ota pyöräily tavaksi, myös arkiliikunnassa.

NainenPyoraileeMetsatiella_KarhunenRiitta

Pyöräretkelle lähelle tai kauas

Järjestämme keväästä syksyyn ilta- ja viikonloppuretkiä pyöräillen lähialueelle. Jo useampana vuonna on ohjelmaan kuulunut myös pitempi polkupyöräretki johonkin kiinnostavaan koti- tai ulkomaan kohteeseen.

Pyöräretki, tauolla

Sauvakävelyt

Sauvakävelyt järjestetään tiistaisin 4.5.2021 – 28.9.2021 klo 18.
Lähtö on Puijon hiihtostadionin huoltorakennuksen edestä, myös vaihtoehtoisia lähtöpaikkoja. Puijon Latu järjestää sauvakävelyt yhdessä triathlonseura AquaTerran  kanssa.
Jos olet kiinnostunut sauvakävelyjen ohjaamisesta/vetämisestä,  saat ohjaajakoulutuksen Suomen Ladun järjestämillä kursseilla.

Tietoa, vinkkejä ja kokemuksia

Järjestämme pyöräily – ja pyöränhuoltokursseja. Aktiivisilta pyöräilijöiltämme saat myös vinkkejä menopelin valintaan sekä kuulet kokemuksia pyöräilytarvikkeista ja -asusteista, talvipyöräilystä sekä pyöräretkeilystä.

Yhteystiedot

Pyöräily – ja kävelytapahtumat organisoi kävely- ja pyöräilytoimikunta. Ota rohkeasti yhteyttä.

Pyöräilijä tervehtii

Yhteistyössä

Osallistumme Suomen Ladun pyöräilytempauksiin sekä muiden paikallisten pyöräilyjärjestöjen (kuten Kuopion hyötypyöräilijät ja Kuopion pyöräilyseura) tapahtumiin.

X