Retkeily ja Hiihto

Reppu selkään ja retkelle! Voit lähteä päivä-, viikonloppu- tai pitemmillekin jotoksille ympäri vuoden. Suosituimpia ovat Kevät- ja ruskaretket sekä Lapin hiihtoviikot. Ilmoittaudu ajoissa!

Hiihtoretkellä

Retkeily lähialueella

Kuopion lähiympäristö tarjoaa oivat mahdollisuudet retkeilyyn ja hiihtoon: päästäkseen luontoon  ei tarvitse lähteä kauas. Yhdistyksen aktiiveilta ja yhteisiltä retkiltä saat ideoita/vinkkejä mielenkiintoisista luontokohteista ja lähiluonnon  tarjoamista liikuntamahdollisuuksista.

Lähde Lappiin

Houkuttaako Lappi? Yhdistyksessä on tarjolla  sekä isommalla porukalla tehtyjä bussiretkiä että  yhdistyksen kokeneiden vaeltajien mukana kimppakyydeillä tehtyjä eri tasoisia vaelluksia Lapissa.

Lapin hiihtoviikot (ensilumen hiihtoviikko joulukuussa ja  hiihtoviikko maaliskuussa) ovat vakiinnuttaneet paikkansa yhdistyksen tapahtumakalenterissa.  Kerran mukana ollut haluaa yleensä mukaan uudelleen.

Hiihto

Maastohiihto on monipuolinen  teholaji.  Kuopiossa on  hyvät puitteet niin  konelatu- kuin umpihankihiihtäjille. Hiihdon lomassa maistuvat pullakahvit Pilpan ulkoilumajalla.

Tietoa yhdistyksen järjestämistä hiihtotapahtumista – mm. suosituista Lapin hiihtomatkoista- saat Retkeily- ja hiihtotoimikunnalta.

Lumikenkäily

Kokeile retkelläsi lumikenkäilyä vuokraamalla välineet yhdistykseltä.

Nuotio  Hiihtoa Puijolla

X