Muut

Päälajien lisäksi Puijon Latu järjestää liikuntaharrastusta edistäviä lajitutustumisia, retkiä, koulutuksia ja kursseja jäsenistön toiveiden mukaan.

Muut lajit

Kiinnostaako geokätköily? Yhdistyksessä on järjestetty geokätköilykoulutusta. Puijon Ladusta löytyy  myös useita  aktiivisia geokätköilyn harrastajia, joiden mukana voit päästä  tutustumaan lajin saloihin.

Retkiluisteluretket ovat monelle luontoliikkujalle vuoden kohokohta. Puijon Latu ei järjestä luisteluretkiä, vaan toiminta tapahtuu Suomen Retkiluistelijat ry:n toimintana. Katso tarkemmin kohdasta Retkiluistelu – Puijon Latu ry.

Välinekokeilut

Yhdistyksellä on lumikenkiä, potkureita, ahkioita, metsäsuksia, frisbeegolf-varusteita ja retkeilyvarusteita, joten voit kokeilla lajeja ennen omia ostopäätöksiä.

Kevätretki

Jokavuotinen kevätretki  suuntautuu johonkin lähialueen mielenkiintoiseen  luontokohteeseen. Seura  maksaa osan retken matkakustannuksia, jotta kenenkään mukaan pääsy ei jäisi retken hinnasta kiinni.

Harrastuskerhot, teemaillat/kurssit ja palstaviljely

Teemailloissa/kursseilla  tutustutaan jäsenistöä kiinnostaviin lajeihin ja luontoliikuntaa sivuaviin  aiheisiin pätevien  kouluttajien opastuksella.

Valokuvauskerho kokoontuu noin kerran kuukaudessa tutustumaan valokuvauksen saloihin ja nauttimaan tunnelmallisista luontokuvista. Valokuvauskerho tuottaa myös tiedotusmateriaaleja yhdistyksen tarpeisiin.

Palstaviljelyä voi tehdä yksin tai yhdessä. Lue lisää täältä.

Kunto kohenee  Pilpassa puuhastellen

Pilpan alue ja  rakennukset sekä sinne sijoittuvat toiminnat tarjoavat mahdollisuuksia myös monenlaiseen  ruumiilliseen työhön. Tule mukaan talkoisiin tai ilmoittaudu majaisännälle työhenkilöksi!

X