Katospaikat

Katospaikat ja jäsenten omat melontavarusteet Pilpassa

Ensimmäinen kanoottikatos rakennettiin Pilppaan Lauri Lehtisen johdolla v. 2010 ja siinä on paikka 24 kanootille.

Toinen katos valmistui kesällä 2019 Petri Jaloniemen johdolla. Siinä on 30 paikkaa.

Katokset on tarkoitettu Puijon Ladun ja Puijon Ladun jäsenten kanooteille. Puijon Latu ei kuitenkaan vastaa katoksissa olevista jäsenten kanooteista. Suosittelemme kanootin lukitsemista telineeseen.

Helpoimmin käytettävät paikat on varattu yhdistyksen kalustolle. Korkealla olevia paikkoja on vapaana (tilanne 8/2022).

Kesällä 2022 otettiin käyttöön jonotuslista. Jonotuslistalle voi ilmoittautua, jos haluaa esim. vaihtaa nykyisen paikan johonkin mieluisampaan tai jos haluaa jonoon uutena paikan haluajana. (Aiemmin esitetyistä toiveista ei ole pidetty kirjaa, joten toiveita esittäneet henkilöt eivät siirry jonotuslistalle automaattisesti).

Katoksen telinepaikasta maksetaan kausittain (toukokuu-huhtikuu) Puijon Ladun hallituksen päättämä maksu. Katospaikkamaksut laskutetaan vuosittain huhtikuussa.

Jäsenten omille melontavarusteille on Pilpassa tilaa kalustovajan päädyn pienessä huoneessa. Ko. huoneen oven lukkoon käyvät P-, M- ja Y-sarjan avaimet. P- ja Y-avaimia hallinnoi majaisäntä.

Jos katospaikan haltija meloo vain omalla kalustollaan, kannattaa lunastaa P-avain majaisännältä. P-avain käy puomin ja yksityisvälinevaraston lukkoon. Jos haluaa meloa omia melontoja myös yhdistyksen kalustolla, pitää lunastaa M-avain ja maksaa siihen liittyvä vuosittainen kausimaksu.

Katospaikkojen ja M-avainten (melontavajan avainten) yhteystieto.

X