Sauvakävely ke 8.5.2019

Sauvakävelyn uudet tuulet 2019

Sauvakävelykiertue saapuu Kuopioon keskiviikkona 8.5.2019 klo 18-20.
Tervetuloa tutustumaan uusiin ideoihin ja edelleen kehittyvään sauvakävelyyn Puijon hiihtostadionille.

Sauvatempauksen vetovastuu on Tahko Pihkala -seuralla, joka on Suomen Ladun jäsenyhdistys. Mukana ovat Itä-Suomen yliopisto (Mika Venojärvi), International Council of Nordic Walking (ICNW) (Tiina Arrankoski), Amazing Finland (Juha Koivisto) sekä terveysjärjestöt Hengitysliitto, Reumaliitto, Sydänliitto, Diabetesliitto ja Ikäinstituutti. Nämä maailman johtavat sauvakävelyasiantuntijat kertovat uusista sauvakävelyn terveystutkimustuloksista,  esittelevät hyviä sauvaharjoitteita, ohjaavat oikeisiin kävelytapoihin ja kävelevät kaikkien osanottajien kanssa 1-6 km.

Niin nuoret kuin vanhat, hyvä- ja huonokuntoiset, aloittelijat ja ammattilaiset… kaikki olette lämpimästi tervetulleita! Omat sauvat mukaan. Myös lainasauvoja saatavilla. Ei pääsymaksua. Sään mukainen ulkoiluvarustus päälle.

Ohjatut sauvakävelyt

Sauvakävely, tuo ihana tapa liikkua yhdessä! Tule kanssamme liikkumaan ja pyydä ystäväsi mukaan. Osallistuminen ei vaadi jäsenyyttä ja sauvakävelylenkit ovat maksuttomia. Puijon Latu on aloittanut yhteistyön kolmen kuopiolaisen urheiluseuran kanssa tavoitteenaan nauttia ulkoilusta yhdessä Puijon maastoissa. Mukana yhteistoiminnassa ovat triathlonseura AquaTerra, polkujuoksuseura Puijon Mahti, sekä pyöräilyseura Kuopion pyöräilyseura.
Ohjatut yhteislenkit alkavat tiistaina 14.5.2019 klo 18.00 ja jatkuvat joka viikon tiistai heinäkuuta lukuun ottamatta aina lokakuun loppuun. Lähtöpaikka on Puijon hiihtostadionin huoltorakennuksen edestä. Sauvalenkin kesto on 1,5-2h.