Kiinnostaako turvallinen retkiluistelu mukavassa seurassa?

Suomen Retkiluistelijat ry järjestää tulokaskurssin etänä. 
Suomen Retkiluistelijat ry on valtakunnallinen retkiluistelun erikoisseura. Se on Suomen Ladun jäsenyhdistys kuten Puijon Latukin. Molempien seurojen jäseneksi pääset edullisesti hyödyntäen rinnakkaisjäsenyysetua.

Pohjois-Savossa ohjatuilla luisteluretkillä noudatetaan Suomen retkiluistelijoiden turvallisuusperiaatteita. Mukaan pääsee perusosaamisen hankittuaan, tulokaskurssin käymällä.
Tulokaskurssin teoriaosuuden voit nyt opiskella etänä (17.1.-15.2.2023) Katso tarkemmin: https://retkiluistelijat.mycashflow.fi/product/65/iisalmen-ja-varkauden-tulokaskoulutus-tammi-helmikuu-2023
Tulokasluennon jälkeen pääset tulokasretkelle, jossa asioita harjoitellaan käytännössä. Tarkka ajankohta sovitaan luennon jälkeen, kunhan sää- ja jääolot ovat kohdallaan. Kuopion seudulla toiminta on ollut vireää ja eri pituisia luisteluretkiä on tehty useille järville maakunnassamme. Jäätiedustelumme löytää luisteltavaa usein silloinkin, kun rannalta katsoen tilannetta ei uskoisi mahdolliseksi. Paikalliseen WhatsApp-ryhmään pääsee mukaan tulokasluennon jälkeen. Kaikki retki-ilmoittautumiset hoidetaan skrinnari.fi -jäsensivujen kautta.

Suomen retkiluistelijoiden sivuilta (Skrinnari.fi) löydät tietoa turvallisesta jäällä liikkumisesta. Jäänlukutaitoa opit parhaiten kursseilla sekä yhteisillä retkillä. Tutustu myös yhteisen emoyhdistyksemme, Suomen Latu ry:n retkiluistelusivustoon.

Kuopion/Pohjois-Savon yhteyshenkilöt:

Marja Hartikainen, 050 366 1905,
hartikai.marja@gmail.com

Niko Hämäläinen, 045 111 0185
niko.hamalainen1985@gmail.com

Puijon Ladulla on jäsenille retkiluistimien teroitusteline. Kysy asiasta Vesalta p. 040 027 5562 tai
Marjalta p. 050 366 1905. 

 

  

X