Kiinnostaako turvallinen retkiluistelu mukavassa seurassa?

Suomen Retkiluistelijat ry on valtakunnallinen retkiluistelun erikoisseura. Se on Suomen Ladun jäsenyhdistys kuten Puijon Latukin. Molempien seurojen jäseneksi pääset edullisesti hyödyntäen rinnakkaisjäsenyysetua.
Pohjois-Savossa ohjatuilla luisteluretkillä noudatetaan Suomen Retkiluistelijoiden turvallisuusperiaatteita. Mukaan pääsee perusosaamisen hankittuaan, tulokaskurssin käymällä.

Vuosittain järjestettävä retkiluistelun tulokaskurssi alkaa tulokaskurssin luento-osuudella Kuopiossa 7.11.2022. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen aukeavat tänne (19.10. alkaen): Suomen retkiluistelijat (skrinnari.fi)
Tulokasluennon jälkeen pääset tulokasretkelle, jossa asioita harjoitellaan käytännössä. Tarkka ajankohta sovitaan luennon jälkeen, kunhan sää- ja jääolot ovat kohdallaan.

Kuopion seudulla toiminta on ollut vireää ja eri pituisia luisteluretkiä on tehty useille järville maakunnassamme. Jäätiedustelumme löytää luisteltavaa usein silloinkin, kun rannalta katsoen tilannetta ei uskoisi mahdolliseksi. Paikalliseen WhatsApp-ryhmään pääsee mukaan tulokasluennon jälkeen. Kaikki retki-ilmoittautumiset hoidetaan skrinnari.fi -jäsensivujen kautta.

Suomen retkiluistelijoiden sivuilta (skrinnari.fi) löydät tietoa turvallisesta jäällä liikkumisesta. Jäänlukutaitoa opit parhaiten kursseilla sekä yhteisillä retkillä. Tutustu myös yhteisen emoyhdistyksemme, Suomen Latu ry:n retkiluistelusivustoon.

Kuopion seudun yhteyshenkilöt:

Marja Hartikainen
050 366 1905,
hartikai.marja@gmail.com

Niko Hämäläinen
045 111 0185
niko.hamalainen1985@gmail.com

Puijon Ladulla on retkiluistimien teroitusteline. Kysy asiasta Vesa Karhuselta p. 040 027 5562 tai
Marjalta p. 050 366 1905.

Retkiluistelu – Puijon Latu ry

X