Luontoon-palvelun koulutus 4.12.2024 Pilpassa

Metsähallitus laajentaa Luontoon.fi -verkkopalvelunsa kattamaan muutkin kuin valtion alueet. Tästä uusiutuvasta palvelusta käytetään nimitystä Luontoon-palvelu. Voit lukea tarkemmin tästä marraskuun lopulla julkaistavasta Luontoon-palvelusta täältä Suomen Ladun sivuilta: https://www.suomenlatu.fi/tietoa-meista/hankkeet/ulkoilutietopalveluhanke.html

Suomen Latu on kehittämässä Luontoon-palvelua ja koulutamme jäsenyhdistystemme vapaaehtoisia tuottamaan sisältöä siihen. Jäsenyhdistysten vapaaehtoiset ovat tärkeässä roolissa, että tietoja ulkoilukohteista saadaan kattavasti ympäri Suomen. Toisaalta Luontoon-palvelu on erinomainen mahdollisuus saada yhdistyksesi ja kotipaikkakuntasi retkeilyreitit ja muut ulkoilun olosuhteet esille samaan palveluun esimerkiksi Suomen kaikkein suosituimpien kansallispuistojen kanssa. Luontoon-palvelu on maksuton niin sisällöntuottajalle kuin sen käyttäjällekin.

Luontoon-palvelun sisällöntuotannon live-koulutus (ei etämahdollisuutta) pidetään Kuopiossa Pilpan majalla (liitteenä ajo-ohje) keskiviikkona 4.12. klo 17.30–19.30.

Kouluttajana tilaisuudessa toimii Lippaalla (Luontoon-palvelun tiedot syötetään Lippaaseen) aiemmin työskennellyt Mikko Lemmetti. Koulutuksessa läpikäydään ”kädestä pitäen” kuinka sisältöjä Luontoon-palveluun tuotetaan. Jos mahdollista, ota oma tietokone mukaasi (ei välttämätön). Jos yhdistyksellänne on ylläpidettävänä esimerkiksi retkeilyreitti, se voidaan jo koulutuksessa lisätä Luontoon-palveluun. 

Ilmoittautumiset koulutukseen tähän sähköpostiosoitteeseen (hannu.tiusanen@suomenlatu.fi) viimeistään sunnuntaina 1.12.

PilpanMaja_AjoOhje

X