Category: Tapahtumakalenteri SL-koulutus

SL-koulutus


17.3.2019

Suomen Latu kouluttaa Siilinjärvellä su 17.3. 2019 klo 10-16.

Tunteet Hukassa -metsäseikkailu on suunnattu alakouluikäisille ja alle kouluikäisille ja heidän perheilleen, mutta soveltuu myös käytettäväksi aikuisten retkillä. Toteutustapoja on monia, joihin tutustutaan koulutuksessa. Perusidea: valmiita polkutauluja kierretään ohjaajan johdolla tai perheen kanssa omatoimisesti. Matkan varrelle on sijoitettu taikapusseja, joiden tehtäviä suorittaen päästään seikkailussa eteenpäin kohti eläimiä, joilla on tunteiden salaisuudet ja tunnesymbolit hallussaan. Tavoitteena on palauttaa metsään ja metsän eläimille tunteiden tasapaino. Metsäseikkailu opettaa lapsille erilaisia tunteita sekä luonnon ja eläinten kunnioittamista. Seikkailu ruokkii mielikuvitusta ja lapsen omaa luovuutta. Tunteet Hukassa -metsäseikkailu sisältää aistiharjoituksia, kehontuntemusharjoituksia, luontotyöskentelyä ja tarinallisuutta.

Tunteet Hukassa -metsäseikkailu ei vaadi aiempaa kokemusta ohjaamisesta. Työpajassa opitaan kaikki tarvittava onnistuneen metsäseikkailun ohjaamiseen. Työpaja sisältää käytännön toteutuksena Tunteet Hukassa -metsäseikkailun, leikkejä sekä tietoa luonnon hyvinvointivaikutuksista, eläinhahmoista ja tunteista. Työpajassa ideoidaan myös Tunteet Hukassa -metsäseikkailua oman latuyhdistyksen toimintaan. Tunteet Hukassa -metsäseikkailu soveltuu tapahtumiin, luontokerhoihin, retkiin yms. Latuyhdistykset saavat yhden säänkestävän metsäseikkailusetin/ yhdistys.

Koulutuksen jälkeen osallistujalla on valmiudet vetää tunteet hukassa -metsäseikkailua lapsille, perheille tai aikuisille oman yhdistyksen tapahtumissa ja muussa toiminnassa.

Ilmoittaudu kurssille viimeistään 28.2. 2019 tämän linkin kautta:
https://www.lyyti.in/Tunteet_Hukassa_tyopaja_Siilinjarvi_6838

 

View full calendar

X