Category: Tapahtumakalenteri Melonta Syvärillä

Melonta Syvärillä


28.9.2019

14.9. ÄLÄNNE / RAUTAVAARA

28.9. SYVÄRI / NILSIÄ

Syksyn päiväretket ovat helpohkoja ja pituudeltaan noin 15km. Varustuksena normaali päiväretkivarustus eli omat eväät ja vaihtovaatetta. Vaatetus kelin mukaan. Retken puolivälissä pidetään reilu maatauko, jossa ehtii hyvin kokkailla lounaan. Kokkailua varten kannattaa varata oma retkikeitin.

Päivän ohjelma lyhyesti: Kokoonnutaan Pilppaan aamulla klo 8.00. Pakataan kajakit traileriin ja autojen katoille, sovitaan kimppakyydit ja ajetaan yhdessä lähtörantaan. Melotaan reitti taukoineen ja palataan lähtörantaan hieman eri reittiä. Paluu Pilppaan huoltamaan melontakalusto illan suussa.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro tarvitsetko kyydin tai voitko kenties tarjota sen jollekin. Kerro myös, jos tarvitset kyydin kajakillesi trailerissa. Traileripaikkoja on 11 ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Trailerikyyti maksaa 5€ ja se maksetaan käteisellä vetoauton kuljettajalle.

Kimppakyytikustannukset sovitaan autokunnittain.

HUOM: Jokainen varaa seuran kaluston omatoimisesti Pilpan varauskirjaan. Jos sääennuste lupaa kurjaa ja vaarallista keliä, niin retki perutaan. Peruutuksesta tiedotetaan seuran Fasebookin kautta edellisenä iltana viimeistään klo 18.00.

Ilmoittaudu retkille tekstiviestillä, sähköpostillla, soittamalla tai laittamalla viesti Fasen kautta.

Timo Tuppurainen, 040-5668759, timo.tuppurainen@luukku.com

Nämä ovat Puijon Ladun melontakalenterissa olevia retkiä, joten jäsenen ei tarvitse maksaa kalustovuokraa ja Suomen Ladun vakuutukset ovat voimassa.

View full calendar

X