Category: Tapahtumakalenteri Jäällä turvallisesti

Jäällä turvallisesti


18.11.2019

Haluatko valmiuksia turvalliseen liikkumiseen jäällä retkiluistimin, potkukelkalla, suksin tai kävellen? Tule mukaan Suomen Retkiluistelijat ry:n (SRL:n) Kuopion alueen retkiluistelukurssille! Kurssin aloitusluento, jota suositellaan kaikille jäälläliikkujille, on Kuopiohallin kokoushuoneessa 1, Opistotie 4, 70200 Kuopio, ma 18.11.2019 klo 17:30 – 21.Kurssilla perehdytään mm. jään muodostumiseen ja lukemiseen, varusteisiin, turvalliseen jäillä liikkumiseen, luisteluretken suunnitteluun ja toteuttamiseen, lajin harrastamiseen sekä luistelukohteisiin Pohjois-Savossa.

Luento on osa Suomen Retkiluistelijoiden (SRL:n) pakollista tulokaskoulutusta. Toinen osa on luistelu- eli tulokasretki ja  kolmantena -joskin vapaaehtoisena- osana on ns. plutausharjoitus.  Jo luennon jälkeen pääset  mukaan WhatsApp-ryhmään ”Retkiluistelu Kuopion seutu”. Kurssin suorittamisen  ja SRL:n jäseneksi liittymisen jälkeen pääset ”Retkiluistelua Savossa” Facebook–ryhmään sekä voit osallistua SRL:n ohjattuun toimintaan Kuopion alueella ja muualla Suomessa. Saat myös jäselehdet Skrinnari ja  'Latu ja polku'  sekä pääset Skrinnarin retkiluistelufoorumille seuraamaan jäätiedotuksia eri puolilta Suomea.

OHJAAJAT | Kurssin ohjaajina toimivat Suomen Retkiluistelijoiden retkenvetäjä Tommi Lahtonen Jyväskylästä sekä retkenvetäjäkoulutettava Marja Hartikainen Kuopiosta.

KURSSIN HINTA | 20 €. Maksu sisältää ohjauksen ja luentomateriaalin. Maksu on maksettava ennen luentokertaa Suomen Retkiluistelijat ry:n tilille FI91 2001 1800 1239 06. Kirjoita viestiosaan Kuopion kurssi 18.11.2019 + osallistujan tai osallistujien nimet. ***Ota maksukuitti mukaan luentokerralle tai lähetä se ennen luentoa sähköpostilla!***

SRL:N JÄSENYYS | Kurssilaisten on suositeltavaa liittyä SRL:n jäseneksi ennen kurssia tai viimeistään luentokerran jälkeen. Vain SRL:n jäsenet ovat retkellä ja turvallisuusharjoitekerralla tapaturmavakuutettuja. SRL:n jäsenyys maksaa aikuisille 27 €, Suomen Ladun rinnakkaisjäsenille 20 €, perheille 37 € sekä opiskelijoille ja alle 19-vuotiaille 12 €. Nyt liityttäessä jäsenyys on voimassa vuoden 2020 loppuun. www.suomenlatu.fi/liity -> Suomen Retkiluistelijat.

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN |   http://bit.ly/34xV6Qn

 

View full calendar

X