Category: Tapahtumakalenteri Eskimokäännöskurssi

Eskimokäännöskurssi


1.12.2019

Eskimopyörähdys on nopein tapa pelastautua, kun kajakki kaatuu. Eskimokäännöksen hallinta auttaa parantamaan melontatekniikkaa ja turvallisuutta. Eskimokäännös on koskimelonnan perustaitoja ja onhan se myös näyttävä temppu.

Eskimokäännöskurssi järjestetään Kuopiossa Niiralan uimahallissa kolmena sunnuntai-iltana: 24.11., 1.12. ja 8.12.2019. Tapaaminen uimahallin eteisessä klo 19.
Kaikilla kerroilla ei ole pakko osallistua, mutta toivomme, että pääset mukaan ainakin kahtena iltana. Mahdollisista muutoksista kurssipäiviin ilmoitetaan näillä nettisivuilla.

Kurssin hinta Puijon Ladun ja Kallan Melojien jäsenille on 35 euroa ja muille 45 euroa. Osallistujilta vaaditaan uimataito. Kurssilla tarvitaan uima-asu, 50 sentin kolikko ja nenäklipsi / nenänsulkija (löytyy esim. urheiluliikkeestä tai marketin uimaosastolta). Mukaan voi ottaa myös uimalasit tai sukellusmaskin.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset kurssille: luoranen (miuku) luukku (piste) com, tai puh. O4O 539 4767. Ilmoita nimesi ja puhelinnumerosi sekä oletko Puijon Ladun tai Kallan Melojien jäsen.

 

View full calendar

X