MELOJIEN HALLIVUOROT ALKAVAT KUNTOLAAKSOSSA 5.2.2023

Puijon Ladun melontaharjoitukset Kuntolaakson uimahallissa ovat sunnuntaisin 5.2. – 30.4.2023. Allasaika on klo 20:00 – 21:30.

Uimahallissa harjoitellaan melontatekniikkaa ja –turvallisuutta (esim. melonta eteen/taakse/sivulle, ohjaaminen, tuennat, kaatuminen, pelastautuminen eri tavoin). Osallistujilta vaaditaan jäsenyyden lisäksi uimataito. Harjoitukset ovat vapaamuotoisia. Ohjaajat ja kokeneemmat melojat opastavat vaikkapa eskimon harjoittelussa.

Nousseiden kustannusten myötä on uimahalliharjoittelu maksullista. Maksun voi suorittaa kausimaksuna tai kertamaksuna. Vuonna 2023 kausimaksu on 30 €/jäsen. Kertamaksu on 10 € ja niitä maksetaan korkeintaan kolme kertaa/jäsen (yhteensä 30 € -> sama kuin kausimaksu). Kertamaksu maksetaan oma-aloitteisesti osallistumiseen jälkeen. Kausimaksu maksetaan viimeistään ensimmäisen osallistumisen jälkeen. Maksut: Puijon Latu FI31 4108 0010 3558 35, viesti: Uimahallin kausimaksu + nimi tai Uimahallin kertamaksu + nimi.

Käytössämme on 5 kpl 50 m ratoja ja sopimuksemme mukaisesti käytämme Kallan Melojat ry:n kalustoa.

Huomioi koronariski ja seuraa yleistä tiedotusta. Huolehdithan rokotussuojasta ja seuraat muutenkin THL:n suosituksia mm. kasvomaskin käytöstä mahdollisuuksien mukaan.

halliohje (pdf)

 

X