Category: Tapahtumakalenteri Hygieniapassikoulutus ja -testi

Hygieniapassikoulutus ja -testi


28.10.2019

Puijonlatulainen, sinulla on nyt mahdollisuus suorittaa hygieniapassi. Kurssilla syvennytään passiin opiskeltavaan aineistoon ja erityisesti ulkoilukahviossa tapahtuvaan työhön, omavalvontaan ja asiakaspalveluun. Tavoitteena on lisätä kahvilaosaamista ja kehittää toimintaa kahviossa. Koulutus on ollut aiempina vuosina suosittu.

Toimintamme edellyttää omavalvonnan ylläpitämistä ja omavalvontasuunnitelmassamme on kohta ”Henkilökunnan opastus: Majan emäntä ja isäntä sekä  myyntiin osallistuvista henkilöistä suuri osa on suorittanut hygieniaosaamistestin/ kortin. Myyntihenkilöstön opastuksesta huolehtii emäntä yhdessä kokeneiden myyjien kanssa. Myyntivuorossa on ainakin yksi opastettu ja kokemusta omaava henkilö. Myyntihenkilöstön osaaminen tarkistetaan syksyisin ennen myyntikauden alkamista. Opastuksessa kiinnitetään erityisesti huomiota elintarvikehygieeniseen osaamiseen ja asiakaspalveluun.”

Materiaali | https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/opiskelukoulutus-ennen-hygieniapassitestia/tietoa-elintarvikehygieniasta/

https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/tietoa-hygieniapassista-selkosuomeksi/hygieniapassitesti2/

Kokoontuminen Pilpassa | ma 28.10.2019 klo 18.00. Materiaaliin tutustuminen, Pilpan omavalvonta ja hygieniatesti.
Koulutus ja testi ovat Puijon Ladun jäsenille ilmaisia. Voit tulla myös kertaamaan asioita.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot| Laila Mujunen, puh. 040 745 7881, laila.mujunen(at)dnainternet.net

 

View full calendar

X