Palstaviljely

IMG_4376

Naatitko naateista ja muusta vihreästä? Pilpan perinnemaisemassa voit harrastaa satoisaa hyötyliikuntaa. Olitpa vaalea- tai viherpeukaloinen, viljelyvastaavilta saat neuvoja, mitkä sataa laariisi pitkin kesää.

Vuokrapalstat

Jäsenenä voit vuokrata Pilpasta puutarhapalstan ja kasvattaa siellä omat kasvikset ja juurekset.

Tutustu yhdistyksen palstaviljelysääntöihin.

Palstaviljelyasioista saat lisätietoa  palstavastaavalta, joka kuuluu majatoimikuntaan.

Yhdessäviljely

Pilpan yhdessäviljelijät viljelevät noin kymmenen ruokakunnan kesken monipuolista luomusatoa Pilpan pellolla, iloksi ja hyödyksi. Toiminta alkoi kesällä 2015.

Jos viljelyn suunnittelu sekä peltotöiden ja sadon jakaminen kavereiden kanssa kuulostaa hyvältä, olet mahdollinen yhdessäviljelijä. Yhdessä tekemistä, oppimista, vastuiden jakamista, luomua, kateviljelyä, kiertoviljelyä, sadosta nauttimista…

Yhdessäviljelijät ovat valinneet  keskuudestaan viljelyvastaavan organisoimaan toimintaa.

Mikäli asia kiinnostaa, kysy lisää viljelyvastaavalta : Marja Hartikainen, puh.  050 366 1905.