Pilppa

Yhdistyksemme toimintakeskus  on Pilpan ulkoilualue vajaa  10 km torilta. Yhdistys on vuokrannut alueen Kuopion kaupungilta ja rakentanut sinne mm. hirsimajan, saunan ja kaksi laavua. Pilpan rakennuksia ja ulkoaluetta sekä  majan ulkoilukahviota hoitaa Puijon Ladun jäsenistö talkoovoimin.

Pilpassa järjestetään mm.  jäseniltoja. Kesäaikana sauna on  kuumana jäsenillemme pari kertaa viikossa. Hiihtokaudella  Pilpan majassa toimii ulkoilukahvio. Pilpan ulkoilukahvion pullat ja saunan makoisat löylyt ovat ”maankuuluja”!

Puijon Latu on vuokrannut Kuopion kaupungilta osan Pilpan alueen pelloista. Ko. peltoalueella  on  yhdistyksen jäsenille vuokrattuja puutarhapalstoja  ja yhdessäviljelijöiden viljelemää aluetta. Muilta osin Pilpan peltoja pidetään avoimina ja niittymäisinä kaupungin kanssa yhdessä järjestettävillä talkoilla.

NÄIN SAAVUT PILPPAAN

Pilpan osoite on  Pilpantie 261 | Kartta
Ohje | Käänny Leväsentieltä Puuilon kohdalta. Pilpantielle pääset  pysäköintikentän luoteisnurkan alikulkutunnelin kautta. Pilpan tiellä, 700 metriä ennen  majaa  on parkkipaikka, johon jätetään autot (lukittu puomi).

Pilpassa noudatetaan roskattoman retkeilyn periaatetta: jokainen vie tuomansa  roskat pois.